Frequently asked questions

 

 

Check in-/out

Kan ik mijn bagage in het hotel achterlaten nadat ik heb uitgecheckt?

Jazeker, wij kunnen op uw bagage passen nadat u bent uitgecheckt.

Ik kom al ’s ochtends in Amsterdam aan. Kan ik ook voor 15:00 uur inchecken?

De officiële check-in tijd is 15:00 uur, natuurlijk bent u ook eerder van harte welkom. Wij doen ons uiterste best om uw kamer zo snel mogelijk klaar te hebben. U kunt alvast inchecken en uw bagage bij ons achterlaten terwijl u de stad gaat ontdekken. Wilt u gegarandeerd voor 15:00 uur een kamer tot uw beschikking hebben? Dan adviseren wij om een extra nacht te boeken. 

Is er ontbijt mogelijk en zo ja, tegen welk tarief?

Wij bieden dagelijks ontbijt voor €19,50 per persoon. Kinderen tot 12 jaar ontbijten gratis. Wanneer u het ontbijt vooruit reserveert bij uw overnachting, bieden wij u een speciaal tarief van €14,50 per persoon. Deze actie is geldig wanneer u direct bij ons boekt. 

Is wifi gratis?

Ja, wifi is gratis voor iedereen.

Faciliteiten in de kamer

Is er een haardroger aanwezig in de kamer?

Al onze badkamers zijn voorzien van een haardroger. 

Heeft mijn kamer uitzicht over de gracht?

Alle Deluxe Gracht kamers hebben uitzicht op de gracht. De overige kamers hebben geen uitzicht op de gracht. 

Wat zijn de afmetingen van de bedden in de kamers?

Tweepersoonsbedden variëren van 140 cm breed tot 180 cm breed. De eenpersoonsbedden hebben een breedte van 90 cm. Al onze bedden zijn 200 cm lang 

Faciliteiten in het hotel

Is er een parkeergarage?

Ja, er bevindt zich een parkeergarage onder het hotel. U kunt uw auto hier parkeren voor €55,- per 24 uur. Let op, de maximale afmetingen voor uw auto mogen zijn: 510 cm x 205 cm x 195 cm (L x B x H). 

Is er een rookruimte in het hotel?

Nee, Hotel Estherea is geheel rookvrij, in het hotel is het dus niet toegestaan om te roken. Als u deze regel overtreedt brengen wij €150,- in rekening. Buiten kunt u wel roken. 

Wat is de afmeting van de kamer die ik geboekt heb?

Al onze kamers zijn verschillend en hebben dus ook verschillende afmetingen. Onze Classic kamers hebben een oppervlakte van 13 tot 18 m2. De Deluxe kamers en kamers met uitzicht over de gracht variëren van 19 tot 22 m2. De oppervlakte van de familiekamers bedraagt tussen de 23 tot 26 m2. De Suites zijn 30m2 of 55m2. 

Heeft Hotel Estheréa kamers die met een tussendeur aan elkaar kunnen worden gekoppeld?

Ja, ons hotel beschikt over ‘connecting kamers’. Dit is alleen mogelijk bij het boeken van een Deluxe kamer. 

Kan ik mijn tours en excursies in het hotel boeken?

Ja, u kunt uw tours en excursies bij de receptie boeken. In de meeste gevallen komt een gids u in het hotel ophalen. 

Hoe bereik ik het hotel

Hoe kom ik van het vliegveld naar Hotel Estheréa?

Wij raden u aan om een taxi te nemen tegen een gemiddelde prijs van € 45,-. U kunt ook gebruik maken van de externe hotel shuttle service, die iedere 30 minuten vertrekt. Met het openbaar vervoer kunt u ook in Amsterdam komen. Wij raden u echter niet aan om de trein te nemen als u veel bagage heeft. Wij kunnen ook op verzoek een pick-up regelen tegen het tarief van €70,-. In dit geval wordt u opgewacht door een chauffeur na de bagageclaim. 

Creditcard

Wat doet u met mijn creditcard gegevens?

Wanneer u een reservering maakt, wordt door ons hotel een pre-autorisatie op uw creditcard gemaakt voor de eerste nacht ongeveer een week voor aankomst. Bij het inchecken wordt een nieuwe autorisatie gemaakt voor de kosten van het gehele verblijf plus ongeveer €150,– voor additionele kosten. Dit additionele bedrag wordt teruggestort bij het uitchecken, wanneer de kamer in fatsoenlijke staat is achtergelaten.