Amsterdam

Amsterdam

Met onze locatie in hartje Amsterdam - aan de gracht, op de Singel - om de hoek van de Dam, is Hotel Estheréa de perfecte uitvalsbasis om de stad te verkennen. Vlakbij het Begijnhof, een oase van rust middenin de bruisende stad. Een bezoek aan het legendarische Rijksmuseum mag tijdens uw verblijf absoluut niet ontbreken. Een echte kunstliefhebber? Bezoek dan ook het van Gogh museum of het Moco museum. Ga voor de ultieme Amsterdam ervaring en boek een rondvaart door de grachten.

Van dierentuin Artis tot shoppen in Amsterdam

Bent u met het hele gezin in onze mooie stad? Onze stadsdierentuin Artis biedt een waanzinnige ervaring voor iedereen. Maar ook als u van shoppen houdt kunt u uw hart ophalen. Op loopafstand van het hotel bevinden zich de gezellige negen straatjes, maar ook de grote ketens in de Kalverstraat zijn om de hoek. Loop over de Dam en ontdek alle pracht en praal van de wereldberoemde bloemenmarkt. Deze liggen allemaal dichtbij elkaar vormen samen een heerlijke stadswandeling.

Typisch Amsterdam

Amsterdam staat natuurlijk bekend om haar uitgesproken red light district en prachtige authentieke architectuur. Verwonder u over onze bruisende stad en slenter door de vele mooie straatjes. Een stukje geschiedenis vindt u ook op enkele minuten afstand in het Anne Frank huis. Verder zijn er in de directe omgeving tal van cafés en restaurantjes waar u terecht kunt voor een fijne maaltijd of om de traditionele Nederlandse bitterbal te proeven! Kortom, er is genoeg te doen in de directe omgeving van Hotel Estheréa.

Bekijk de kaart en ontdek waar u als eerste naartoe gaat! Stippel uw route uit of informeer naar mogelijke tours bij onze receptie. Vaak komt een lokale gids u bij ons hotel ophalen.