Kerst bij Estheréa

De meest knusse tijd van het jaar

Vier de leukste feestdagen van het jaar in Amsterdam met fonkelende lichtjes en kleurrijke kerstvesieringen. Overnacht in een van luxe kamers of suites, toost met een lekker drankje in Maria's Bar of breng tijd door bij het knapperende haartvuur in de lobby.

Maak tijd om samen nieuwe herinneringen te maken. Magische momenten beleef je in Amsterdam bij Hotel Estheréa tijdens de feestdagen.

Boek een kamer Esther's Shop

 

/

Winters Amsterdam

Tijdens de winter is onze hoofdstad betoverend mooi, zijn de nachten extra gezellig, is het eten hartverwarmend en zijn de straten twinkelend verlicht. Dit zijn onze redenen waarom Amsterdam in de winter zo leuk is.  Om je op weg te helpen: onze niet-te-missen tips in en rondom Amsterdam.

Amsterdam Light Festival
Met magische lichtinstallaties die de Amsterdamse grachten, straten en herkenningspunten sieren, tovert het jaarlijkse Amsterdam Light Festival de stad tijdens de donkere december- en januaridagen om tot een reusachtige outdoor kunstgalerie. De elfde editie van het festival staat dit jaar in het teken van de verbeelding.

 

Schaatsen
Het is ieder jaar weer duimen: onder de juiste weersomstandigheden worden de grachten afgesloten zodat er een goede laag ijs kan ontstaan. Het resultaat; ’s werelds mooiste schaatsbaan. Maar ook als de grachten niet bevriezen, kun je op het Rembrandtplein in de buitenlucht een rondje schaatsen.

Kerst markt
Voor wie een uniek kerstcadeau op de kop wil tikken of heerlijk wil slenteren.. Vanaf eind november zijn er bijna elk weekend heerlijke kerst markten in verschillende buurten verdeeld over de stad. 

/

Feestelijke Estheréa geschenken

De kerstdagen staan, naast tijd doorbrengen met je geliefde, vooral in het het teken van geschenken. Verwen iemand met een speciaal cadeau. Van een romantisch verblijf in een van onze unieke kamers tot een geschenk uit Esther's Shop. Bestel Esther's exclusieve items voor thuis, als cadeau en een mooie herinnering aan uw verblijf. 

Klik hier om direct naar Esther's Shop te gaan

 

/