Vergaderen

Bent u van plan een vergadering te organiseren? Wij beschikken over drie stijlvolle vergaderruimtes voor groepen tot 18 personen. Deze ruimtes zijn voorzien van alle benodigdheden en een uitgebreid koffie- en theebuffet met zoete lekkernijen. Ook kunnen wij uw ontbijt, lunch of borrel verzorgen. Bekijk de vergadermogelijkheden en laat ons weten wat uw wensen zijn.

Alle vergaderruimtes beschikken over airconditioning, wifi en een lcd- scherm. Een beamer met scherm en een flip-over zijn gratis beschikbaar. Komt u met de auto? Dan kunt u parkeren in de ondergrondse parkeergarage voor €55,- per dag. De ingang van de parkeergarage vindt u op de Spuistraat 258.

/

Bibliotheek

Deze intieme vergaderruimte is geschikt voor een groep van maximaal 6 personen. De Bibliotheek is een inspirerende plek voor uw bijeenkomst of vergadering. De ruimte is voorzien van twee ramen die uitkijken op de binnentuin.

Aanvragen Arrangementen

 

/

De Herenkamer

In de Herenkamer bent u van alle gemakken voorzien. Deze vergaderruimte heeft drie grote ramen die uitkijken op de gracht. Er zijn twee opstellingen mogelijk - vierkant of in u-vorm - zodat de ruimte geschikt is voor 13 tot 16 personen. De Herenkamer is warm en stijlvol ingericht, ideaal om even in een andere setting te vergaderen. De Bibliotheek en Herenkamer samenvoegen en als één ruimte gebruiken is ook geen probleem.

Aanvragen Arrangementen

 

/

De Suite van Oranje

Heeft u een grote vergadering gepland staan? Dan biedt de Suite van Oranje uitkomst. Hier kunnen 16 tot 18 personen deelnemen, afhankelijk van de opstelling. Bij de U-vorm opstelling kunt u met 17 man vergaderen. Kiest u voor de boardroom (vierkant) opstelling dan is het maximale aantal 18 personen. Deze ruime vergaderruimte heeft drie grote ramen die uitkijken op de Spuistraat en is van alle gemakken voorzien.

Aanvragen Arrangementen

 

Stuur ons een bericht