Kamers

Classic kamer

Even terugtrekken van de drukte van de stad? Dan is de Classic kamer echt iets voor u. Deze kamers bevinden zich aan de binnenkant van het pand. U heeft een fijn uitzicht op onze een van onze groene patio’s en komt hier helemaal tot rust. Elke kamer is uniek en ingericht met oog voor detail. De Classic kamers zijn minimaal 13m2 en voorzien van al onze standaard faciliteiten zoals: luxe badkamer met haardroger en producten van l’occitane, koelkast, kluisje, wifi en televisie. 

Deluxe kamer

Heeft u behoefte aan meer ruimte? Dan kunt u terecht in onze Deluxe kamers. Deze kamers zijn minimaal 20m2 groot en hebben een ruimere badkamer. Sommige Deluxe kamers hebben een jacuzzi. Onze Deluxe kamers hebben uitzicht op de Spuistraat of op de groene patio aan de binnenzijde van ons gebouw. Daarnaast zijn onze Deluxe kamers ook voorzien van alle standaard faciliteiten zoals: luxe badkamer met haardroger en producten van l’occitane, koelkast, kluisje, wifi en televisie.

Gracht kamer

Wakker worden met uitzicht op de beroemde Amsterdamse grachten? De Gracht kamers zijn van dezelfde luxe voorzien als onze Deluxe kamers, met als enige verschil het mooie uitzicht op de gracht. Maak uw verblijf extra bijzonder en boek een room with a view. De gracht kamer is voorzien van alle standaard faciliteiten zoals: luxe badkamer met haardroger en producten van l’occitane, koelkast, kluisje, wifi en televisie.

Familiekamer

Bezoekt u Amsterdam met uw hele gezin? In onze familiekamer kunt u met maximaal 3 personen verblijven. Deze kamers bevinden zich aan de achterkant met uitzicht op de Spuistraat of aan de binnenkant met uitzicht op onze groene patio. U kunt er ook voor kiezen om twee ‘connecting’ kamers te boeken. Dit is alleen mogelijk bij de Deluxe kamers. De familiekamers zijn uiteraard ook voorzien van al onze standaard faciliteiten zoals: luxe badkamer met haardroger en producten van l’occitane, koelkast, kluisje, wifi en televisie.

De Suites

De ultieme kers op de taart zijn onze luxe, sfeervolle suites. Deze bevinden zich op de begane grond. De kamers zijn ruim ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo zijn beide suites uitgerust met onze standaard faciliteiten zoals: luxe badkamer met haardroger en producten van l’occitane, koelkast, kluisje, wifi en televisie.

De ‘van Oranje’ suite biedt met zijn 55m2 alle ruimte die u nodig heeft. Deze suite doet zijn naam eer aan door de combinatie van warme oranje tinten, luxe stoffen, mahonie en een extravagante kroonluchter van Villari. Verblijf in alle luxe en ontspan in deze stijlvolle suite.

De roze suite is 30m2 en iets intiemer dan de ‘van Oranje’ suite. De suite bestaat uit twee gedeelten en is ingericht met veel luxe stoffen, een zithoek en een smaakvol boudoir. Ideaal voor een romantische getaway. Met een prachtig uitzicht op een van de groene patio’s en de vijver komt u helemaal tot rust.

KAMER EXTRA'S

Maak uw verblijf extra speciaal en boek een van onze extra’s bij uw reservering

Champagne
Bloemen
Parkeerplek
Ontbijt
Upgrade: Deluxe kamer met uitzicht op de gracht
Room scent

Prosecco
Chocola
Helium ballonnen
Babybed
Upgrade: Deluxe kamer met jacuzzi