Close
Close

Faciliteiten in het hotel

Q:Heeft u een parkeergarage?

A:Er bevindt zich onder het hotel een parkeergarage waar auto’s met een maximale afmeting van 510 mm x 205 mm x 195 mm (L x B x H) kunnen worden geparkeerd tegen een tarief van €55,– per 24 uur.

Q:Zijn er rookruimten in het hotel?

A:Nee, het Estheréa is geheel rookvrij, hetgeen betekent dat er nergens in het hotel gerookt mag worden. Wij behouden ons het recht voor om zonder voorafgaande waarschuwing €150,– van uw rekening te boeken, bij overtreding van deze huisregel.

Q:Wat is ‘Friends of Estheréa’?

A:‘Friends of Estheréa’ is ons online vriendenprogramma, speciaal ontwikkeld voor onze terugkerende gasten. Na een eerste verblijf in ons hotel bieden wij u gratis ontbijt bij ieder volgend bezoek, mits u de boeking heeft gemaakt via www.estherea.nl of www.friendsofestherea.nl . Bovendien vindt u op www.friendsofestherea.nl heel veel informatie die van pas komt bij een verblijf in Amsterdam.

Q:Wat is de afmeting van de kamer die ik geboekt heb?

A:Al onze kamers zijn verschillend en hebben dus ook verschillende afmetingen. Onze Classic kamers hebben een oppervlakte van 13 tot 18 m2. De Deluxe kamers en kamers met uitzicht over de gracht variëren van 19 tot 22 m2. De oppervlakte van de familiekamers bedraagt 23 tot 26 m2.

Q:Heeft het Estheréa kamers die met een tussendeur aan elkaar kunnen worden gekoppeld?

A:Ons hotel beschikt over ‘connecting kamers’. Dat geldt alleen voor Deluxe kamers.

Q:Kan ik mijn tours en excursies in het hotel boeken?

A:U kunt uw tours en excursies bij de receptie boeken. In de meeste gevallen komt een gids u in het hotel ophalen.

estherea-45